دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت
ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه

ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه | معجزه پلکسی

آپدیت شده در تاریخ آبان 21ام, 1403ساعت 11:05 ق.ظ

نخستین چیزی که مشتریان شما به آن توجه ميی کنند دکوراسیون مغازه‌ تان است، به همین دلیل، باید به نوع طراحی و چیدمان عناصر مختلف دقت داشته باشید. اشتباه نکنید، منظور ما آن نیست که برای بهبود طراحی داخلی فضای فروشگاه باید مبالغ بسیار زیادی را کنار بگذارید!‌ اتفاقاً قصد داریم به مبحث ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه بپردازیم و ایده‌های بسیار جذابی را در این زمینه به شما ارائه کنیم، مواردی که می‌توانند یک مغازه ساده را به مغازه‌ای باشکوه تبدیل کنند. فروشگاه زیبایی که اجناس و خدمات قابل قبولی را در اختیار مشتریان خود قرار دهد، قطعاً به موفقیت دست می‌یابد.

ایده های ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه

افرادی که به دنبال افتتاح مغازه خود هستند، معمولاً از نظر بودجه در وضعیت مناسبی قرار ندارند. علاوه بر این، برخی از کاربران می‌خواهند مغازه قدیمی‌شان را بروز کنند. در هر دوی این موارد باید از ایده‌هایی کمک بگیریم که علی‌رغم کم هزینه بودن، نتایج قابل توجهی را برای ما به ارمغان می‌آورند. گزینه‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم دقیقاً بر حسب همین موضوع انتخاب شده‌اند.

1- استفاده از ورق پلکسی گلاس به جای شیشه برای کاهش هزینه

استفاده از پلکسی برای ساخت ویترین مغازه با کمترین هزینه بسیار مناسب است. ورق‌های پلکسی گلاس برای نخستین بار در کشور آلمان به تولید رسیدند. این محصولات دارای ساختاری شفاف هستند و همین امر آن‌ها را به مناسب‌ترین جایگزین برای شیشه تبدیل کرده است. پلکسی گلاس از نظر مقاومت در برابر آسیب‌ های فیزیکی نسبت به شیشه برتری دارد و حتی عوامل محیطی بر روی زیبایی آن اثر خاصی نمی‌گذارند. این ورق‌ها را می‌توان در ابعاد مختلف و رنگ‌های گوناگون تهیه کرد و آن‌ها را برای ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه به کار گرفت.

ورق‌های پلکسی در صورت شکسته شدن مثل شیشه به قطعات بسیار کوچک و برنده تبدیل نمی‌شوند و در اکثر موارد ساختار کلی خود را حفظ می‌کنند. به منظور برش این دسته از ورق‌ها باید از دستگاه‌های برش لیزری پلکسی استفاده کرد که از دقت شگفت‌ انگیزی برخوردار هستند. امروزه می‌توان نوعی از ورق‌های پلکسی را تهیه کرد که در برابر نور ultra violet یا فرا بنفش خورشید نیز مقاوم هستند و دچار تغییر رنگ نمی‌شوند. سایت polymershapes درباره مزایای استفاده از پلکسی به جای شیشه گفته است:

The benefits of plexiglass sheets include optical clarity, durability, and the ability to be easily fabricated and installed. The crystal clarity of acrylic makes it perfect for instances where you want to install a barrier but don’t want to interrupt the line of sight.

با توجه به این مزایا می‌توان بیان کرد که ورق‌های پلکسی گلاس همواره یک انتخاب عالی برای جایگزین کردن شیشه محسوب می‌شوند. قیمت پایین‌تر این دسته از محصولات موجب می‌شود تا هزینه‌های شما جهت طراحی دکوراسیون مغازه کاهش پیدا کند و به هدف مدنظر خود دست پیدا کنید.

ورق پلکسی به جای شیشه ویترین!

2- از قفسه‌های دست دوم استفاده کنید

یکی از اشتباهات مهم کاربران در زمان بازسازی مغازه‌های قدیمی و یا طراحی دکور جدید برای فروشگاه، خریداری تمامی لوازم به صورت نو است. این اقدام با تصمیم شما جهت کاهش هزینه‌ها متضاد است و می‌تواند بودجه‌تان را خیلی سریع به اتمام برساند. پیشنهادی که ما برای شما در نظر داریم، استفاده کردن از محصولات دست دوم است. در ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه، باید چنین مواردی را به عنوان یک انتخاب مهم در نظر بگیرید.

به عنوان مثال، می‌توانید به سراغ قفسه‌های دست دوم بروید و از آن‌ها در فروشگاه خود بهره ببرید. این قفسه‌ها به راحتی در سمساری‌ها یافت می‌شوند. حتی اگر به مغازه‌هایی که در حال تخلیه هستند سر بزنید، قادر خواهید بود قفسه‌هایشان را با تخفیفات عالی خریداری کنید. ممکن است قفسه‌ای که تهیه کرده‌اید از نظر ظاهری مشکلاتی داشته باشد.

به منظور رفع این مشکلات تنها کافی است سطح رویی آن را رنگ‌آمیزی کنید. مطمئن باشید که این امر نسبت به خریداری قفسه‌های جدید هزینه کمتری را به شما تحمیل می‌کند. علاوه بر قفسه، بهتر است جهت تهیه میز و صندلی گزینه‌های دست دوم را به عنوان اولویت خود انتخاب کنید. نگران نباشید، حتی قفسه‌ها و میزهای دست دوم هم برای مدت زمان زیادی نیاز شما را برطرف می‌کنند. یک راهکار کم هزینه تر و شیک تر استفاده ار پلکسی دوغی برای ساخت قفسه است.

3- ریسه‌های ال ای دی را به کار بگیرید

نورپردازی محیط یکی از مواردی است که می‌توان هزینه بسیار زیادی را به آن اختصاص داد، اما همان‌طور که می‌دانید هدف ما این نیست؛ بنابراین، باید به دنبال انتخاب‌هایی باشیم که می‌توانند بدون نیاز به مبالغ زیاد، فضای مغازه را از آنچه که هست دلپذیرتر کنند. ریسه‌های ال ای دی برای ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه، عالی خواهند بود.

این ریسه‌ها در انواع گوناگونی ساخته شده‌اند و شاهد تنوع قابل توجهی بین آنان هستیم. میزان برق مصرفی این محصولات بسیار کم است و به همین دلیل استفاده کردن از آن‌ها هزینه‌های نهایی شما را افزایش نمی‌دهد. شما می‌توانید ریسه‌های ال ای دی را بر روی قسمت ورودی، روی قفسه‌ها و یا هر قسمت دیگری از فروشگاه قرار دهید و از زیبایی آن‌ها لذت ببرید.

اگر در مغازه خود از ویترین برای نمایش محصولات مختلف استفاده می‌کنید، بهتر است ریسه‌ها را در همین بخش به کار بگیرید. روشنایی ناشی از آ‌ن‌ها نگاه مشتریان را به سمت ویترین شما جلب خواهد کرد. البته توصیه می‌شود ریسه‌های موردنیازتان را از مراکز معتبر خریداری کنید تا از نظر امنیت مشکل خاصی نداشته باشند.

4- برای دیوارها رنگ روشن انتخاب کنید

حتی اگر با مبحث طراحی دکوراسیون آشنا نباشید، احتمالاً این موضوع را می‌دانید که رنگ‌های روشن نور را به بهترین شکل ممکن بازتاب می‌کنند. شما می‌توانید از همین ویژگی به نفع خود استفاده کنید و فضای کلی مغازه‌تان را از حالت عادی بزرگ‌تر نشان دهید. کافی است دیوارهای فروشگاه را با رنگ سفید بپوشانید تا بدون نیاز به پرداخت هزینه‌های گزاف، یک محیط عالی برای نمایش کالاهای خود در اختیار داشته باشید. البته دیوارها تنها یکی از اجزای مهم دکوراسیون محسوب می‌شوند. شما می‌‌توانید در فرایند ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه، موارد دیگری همچون کفپوش‌ها را هم به رنگ سفید در بیاورید.

نکته بسیار جالب در مورد رنگ‌های روشن آن است که هیچ‌گاه از مد نمی‌افتند. به همین دلیل افرادی که قصد ندارند برای مدت زیادی دست به دکوراسیون مغازه‌شان بزنند، می‌توانند از این رنگ‌ها نهایت استفاده را ببرند. بهتر است در کنار رنگ‌های روشن، به صورت جزئی از رنگ‌های متضاد آن‌ها، یعنی رنگ‌های سیر و تیره، کمک بگیرید. این موضوع باعث ایجاد یک دکوراسیون کاملاً جدید و ماندگار می‌شود.

5- استفاده از تابلو های پلکسی

اگر می‌خواهید با کمترین هزینه مغازه ای زیبا با دکوراسیونی خاص داشته باشید، بهتر است از تابلو پلکسی استفاده کنید. شما می‌توانید نام مغازه، لوگو و… را با ورق‌های پلکسی سفارش دهید و در مغازه خود آویزان کنید. این تابلوها از طول عمر بسیار بالایی برخوردار هستند و در طول زمان دچار شکستگی و آسیب نمی‌شوند و شما می‌توانید به راحتی در طولانی مدت آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید. تابلوهای پلکسی کاملاً ضد ضربه هستند و شما می‌توانید با استفاده از نورپردازی مناسب آن‌ها را زیباتر از آنچه که هستند به مخاطبان خود نمایش دهید و محیطی جذاب‌تر داشته باشید.

خرید تابلو پلکسی

6- استفاده از تابلوهای فلکسی

فلکسی یا پلکسی؟ اگر بودجه خیلی کمی دارید می توانید به جای تابلو پلکسی از تابلو فلکسی هم استفاده کنید. فلکسی حالتی پارچه‌ مانند دارد که طرح مربوطه بر روی آن چاپ می‌شود. این در حالی است که برای ساخت تابلوهای پلکسی باید ورق‌های پلکسی گلاس را با لیزر برش دهیم و سپس آن‌ها را با دقت بسیار زیادی در کنار هم بگذاریم. همین امر، قیمت کلی تابلوهای پلکسی را نسبت به مدل فلکسی بیشتر می‌کند.

به نقل از سایت  regal-plastics   فلکسی و پلکسی تفاوت زیادی با هم ندارند:

While there is no difference between plexiglass and acrylic, there can be a difference between those two words and Plexiglas®. Polymethylmethacrylate can be produced by cell casting or extrusion. Plexiglass and acrylic are used interchangeably for materials manufactured by either of those processes. But Plexiglas®, the trademarked material, is made only via cell cast. An extruded acrylic would never be referred to as Plexiglas®.

در حالی که هیچ تفاوتی بین پلکسی‌گلس و اکریلیک وجود ندارد، ممکن است تفاوتی بین این دو واژه و Plexiglas® باشد. پلی‌متیل‌متاکریلات می‌تواند از طریق قالب‌گیری سلولی یا اکستروژن تولید شود. واژه‌های پلکسی‌گلس و اکریلیک به طور متناوب برای مواد تولید شده با هر یک از این فرآیندها استفاده می‌شوند. اما Plexiglas®، که یک ماده ثبت شده است، فقط از طریق قالب‌گیری سلولی تولید می‌شود. یک اکریلیک اکسترود شده هرگز به عنوان Plexiglas® شناخته نمی‌شود.

7- با مواد بازیافتی، اشیا دکوراتیو بسازید

وقتی صحبت از کاهش هزینه‌ها به میان می‌ آید، استفاده کردن از مواد بازیافتی به یک ضرورت اساسی تبدیل می‌شود. این تصمیم بی‌نظیر می‌تواند به حفظ محیط زیست کمک کرده و در عین حال بودجه موردنیاز جهت تغییر محیط فروشگاه را کمتر کند. این امر گزینه‌های مختلفی همچون ورق‌های ام دی اف بازیافتی، فلزات بازیافتی و یا خرده پلاستیک‌های بازیافتی را در بر می‌گیرد.

امروزه امکان خریداری اشیا دکوراتیو بازیافتی در بازار فراهم شده است و می‌توانید محصولات را در طراحی فضای داخلی مغازه به کار بگیرید؛ اما توصیه می‌کنیم خودتان نسبت به تهیه مواد بازیافتی اقدام کنید و با هنر دستانتان، چند شی متفاوت بسازید. قرار گرفتن این موارد در فروشگاه‌تان، یک انتخاب بسیار خوب جهت جلب نظر مشتریان و ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه است.

این انتخاب نیاز به هزینه زیادی ندارد، زیرا مواد بازیافتی ارزان قیمت‌ هستند و حتی برای ساخت لوازم دکوراتیو نیازی به ابزار خاص ندارید. مقداری چسب و یک کاتر به شما اجازه می‌دهد تا نهایت خلاقیت خود در این زمینه را به کار بگیرید. حتی می‌توانید به سراغ فرزندانتان بروید و با کمک آ‌‌ن‌ها چنین اشیایی را بسازید.

8- سبک صنعتی را برای دکوراسیون انتخاب کنید

در سال‌های اخیر سبکی با عنوان سبک صنعتی (industrial) یا سبک نیویورکی در حوزه دکوراسیون داخلی مطرح شده است. در این سبک، لوله‌ها، سیم‌ها و حتی سیستم تهویه هوا عملاً در دید هستند و هیچ پوششی روی آن‌ها قرار نمی‌گیرد. این موضوع هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و در عین حال منجر به متفاوت شدن دکوراسیون خواهد شد.

سبک صنعتی در کافی شاپ‌ها و رستوران‌های مدرن به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما می‌توانیم آن را در فروشگاه‌ها نیز پیاده‌سازی کنیم. به کارگیری دیوارهای آجری و لامپ‌های سقفی بزرگ از جمله سایر ویژگی‌های سبک صنعتی یا نیویورکی محسوب می‌شوند که نمی‌توان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

سخن پایانی

نوع دکوراسیون فروشگاه شما قطعاً بر روی میزان جذب مشتریان اثر می‌گذارد. در واقع علاوه بر مباحثی همچون بازاریابی و تبلیغات، لازم است بر روی نوع طراحی داخلی مغازه خود نیز دقت داشته باشید. ایده‌های گوناگونی وجود دارد که می‌توانید در این زمینه به سراغشان بروید. یکی از انتخاب‌های اصلی برای ساخت دکور مغازه با کمترین هزینه، به کارگیری ورق‌های پلکسی است. چنانچه به این ایده مهم علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنیم محصولات وب‌سایت پامنار را مورد بررسی قرار دهید. ما به عنوان بزرگ‌ترین عرضه‌کننده انواع ورق‌های پلکسی و طلق‌های پلی کربنات در کشور آماده خدمت‌رسانی به شما هستیم.

نظر دهید

مقاله برایتان مفید بود؟

این مقاله رابه اشتراک بگذارید

4 دیدگاه

  • سلام ببخشید تفاوت دکور مغازه با ویترین چیه؟ منظورم اینه خب اون چیزایی که تو مغازه می چینیم حالا چه پشت شیشه چه تو خود مغازه که مشتری میاد تو می تونه ببینه یا بررسی کنه هم ویترین محسوب میشه دیگه مگه نه؟

  • برای مغازه هایی که ارتفاع زیادی دارن مثل کتابفروشی ها فرضا و زمانی که میخوایم یه دکور خوب بچینیم که هم مشتری بتونه ببینه هم دسترسی بهش برای خودمون راحت باشه چه ایده ای دارین؟ ممنون میشم یکم راهنمایی کنید در این زمینه

  • سلام خسته نباشید! خیلی ممنون از اطلاعات خوب و مفیدی که دادید. یه سوال داشتم، به نظرتون برای مغازه کوچیکی که دارم، چی‌کار کنم که فضا هم شیک بشه هم هزینه‌ زیادی نداشته باشه؟ راستش بودجه‌ام محدوده و دنبال یه راه‌حل اقتصادی‌ام که بتونم یه دکور جمع‌وجور و کاربردی بزنم.

  • سلام، دستتون درد نکنه بابت این مطالب عالی! من دنبال اینم که مغازه رو با هزینه کمتر تغییر بدم اما نمی‌دونم از چه موادی استفاده کنم که هم شیک باشه هم دوام داشته باشه. یه سوال دیگه هم دارم، شما برای یه دکور مدرن و ساده چی پیشنهاد می‌کنید که نیاز به هزینه زیاد نداشته باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه های ارتباط با ما
لوگو پامنار
مشاوره و پشتیبانی
از ساعت 9 تا 18 در روزهای کاری پاسخگوی شما هستیم

مشاوره رایگان!

شماره تماس وارد کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.